Yritys

Muottikolmio on vuonna 1990 perustettu rakennusalan tuotteiden parissa toimiva palveluyritys. Toimimme tuotteidemme maahantuojana ja valmistuttajana.

Tuotteitamme ovat betonimuotit ja muottitarvikkeet, injektointitarvikkeet, betonin vedentiivistys- ja korjaustuotteet, rakennuslaakerit, saumanauhat ja liikuntasaumalaitteet. Päämiehemme sijaitsevat Saksassa, Japanissa Norjassa, Tanskassa, Sveitsissä ja Ruotsissa. Meillä on myös kotimaista valmistusta ja vientitoimintaa. Uusimpana tuotteenamme ovat Isodrän® – ratkaisut / levyt, jotka soveltuvat maanalaisten tilojen kosteuden torjuntaan, lämmöneristämiseen ja salaojittamiseen. Sovelluksia ovat myös urheilukentät, tasakatot jne. Tuotteella on sekä VTT:n sertifikaatti että RT® – kortti.

Tuotteemme pyrkivät olemaan alallaan edistyneimpiä ja ovat paikkansa markkinoilla ansainneet – niiden jakelussa tärkeätä ovat neuvonta ja tuotetuntemus. Neuvontaa teemme Vantaan konttoristamme käsin ja edustajiemme kautta. Edustajien yhteystiedot ovat myös tuotekuvastossamme. Luonnollisesti käymme myös työkohteissa opastamassa käytännön olosuhteissa.

Muottikolmio hakee jatkuvasti uusia edistyksellisiä tuotteita tuotevalikoimaansa.

Back to top