Yritys

Isodrän – Alkujaan yhden miehen visio rakennusten kosteussuojasta

Runar Andersson on ehkä Ruotsin paras alan asiantuntija ja epäilemättä kosteusongelmien vannoutunut vihollinen. Jo vuosikymmeniä hän on intohimoisesti välittänyt tietoa kosteusvahinkojen turhasta synnystä – ja kuinka ne voidaan välttää oikeilla tiedoilla ja oikein valituilla materiaaleilla.

Rakennusten kosteusvauriot ovat yleisiä yksinkertaisesta syystä – ei ole ollut tietoa ja taitoa kuinka täydellinen kosteussuoja toteutetaan. Aikaisemmat ratkaisut, jotka perustuivat ulkopuoliseen tiivistämiseen ja salaojiin, ei ollut riittävä – myös lämmöneristys täytyy huomioida. Runar Andersson oivalsi tämän, ja siemen ISODRÄNin synnylle oli kylvetty.

”Koko ammatillisen elämäni ajan olen omistautunut rakennusten kosteusteknisiin kysymyksiin. Tavoitteeni on ollut löytää kestäviä ja taloudellisia ratkaisuja, jotka noudattavat luonnon omia lakeja – lakeja, joita emme voi muuttaa, mutta joita voimme oppia ymmärtämään ja hyödyntämään. Yhä tänä päivänä nämä periaatteet ohjaavat ISODRÄNin toimintaa liittyen kysymyksiin maanalaisten ja -päällisten rakenteiden kosteussuojasta – ja tätä työtä tullaan jatkamaan monien sukupolvien ajan”
Runar Andersson, Isodrän AB:n perustaja

Runar Andersson, Isodrän AB:n perustaja

 

Suomessa Isodrän-tuotteita myy Muottikolmio Oy

Muottikolmio on kotimainen vuonna 1990 perustettu rakennustuotteiden konsultoiva erikoisliike. Keskitymme betonin paikallaan valamisessa ja korjausrakentamisessa tarvittaviin tuotteisiin ja asiantuntijapalveluihin. Toimimme tuotteidemme maahantuojana ja valmistuttajana.

Tuotteitamme ovat betonimuotit ja muottitarvikkeet, injektointitarvikkeet, betonin vedentiivistys- ja korjaustuotteet, rakennuslaakerit, saumanauhat ja liikuntasaumalaitteet. Päämiehemme sijaitsevat Saksassa, Japanissa Norjassa, Tanskassa, Sveitsissä ja Ruotsissa. Meillä on myös kotimaista valmistusta ja vientitoimintaa. Uusimpana tuotteenamme ovat Isodrän® – ratkaisut / levyt, jotka soveltuvat maanalaisten tilojen kosteuden torjuntaan, lämmöneristämiseen ja salaojittamiseen. Sovelluksia ovat myös urheilukentät, tasakatot jne. Tuotteella on sekä VTT:n sertifikaatti että RT® – kortti.

Tuotteemme pyrkivät olemaan alallaan edistyneimpiä ja ovat paikkansa markkinoilla ansainneet – niiden jakelussa tärkeätä ovat neuvonta ja tuotetuntemus. Neuvontaa teemme Vantaan konttoristamme käsin ja edustajiemme kautta. Edustajien yhteystiedot ovat myös tuotekuvastossamme. Luonnollisesti käymme myös työkohteissa opastamassa käytännön olosuhteissa.

Muottikolmio Oy
Back to top